luni, 25 mai 2009

Ziua Portilor Deschise(UNARTE)


Click pe imagini pentru rezolutie mai mare




*


*


(HDR)


(HDR)


(HDR)


(HDR)


*



*


*


*










* Imagini adaugate dupa postarea initiala

7 comentarii:

Anonim spunea...

Salut! Am dat o cautare pe google pt ca ma intereseaza cand sunt zilele portilor deschise la unarte si am dat de blogul tau. Foarte tari pozele de anul trecut! As avea o rugaminte: daca ai putea sa-mi spui cand se organizeaza zpd anul acesta...in speranta ca nu au fost deja...
Multumesc frumos!
Alina

Bogdan Boeru spunea...

Buna,

Nu stiu sigur cand o sa fie anul asta, dar cand aflu te anunt. Adauga-ma in lista de mess cu boggy222000 sa am cum sa dau de tine.

Bogdan Boeru spunea...

Tocmai am aflat ca Ziua portilor deschise a fost in Februarie. Pe 23 Mai va fi ziua universitatii, dar departamentele nu vor fi deschise publicului.

Anonim spunea...

of...acum am reintrat sa verific daca mi-ai raspuns. am avut probleme cu netul. mersi frumos! ce ghinion ca au fost deja... totusi, ce se intampla de ziua universitatii?:D nu poate veni si lume din afara univ la activitatile respective? eu as vrea sa aflu mai multe lucruri despre admitere, daca sunt cursuri de pregatire in vara etc. site-ul nu e updatat...

Bogdan Boeru spunea...

Raspuns primit de la doamna Trestioreanu:

""publicul" poate vedea ceea ce se intampla in universitate cu ocazia zilelor deschise, la ziua universitatii cand avem prezentari ale temelor realizate, expozitia de licenta, expozitii la UNA galeria, sau pe site-uri.

Zilele portilor deschise sunt anuntate in presa de catre persoana care se ocupa de UNA galeria- si coincid cu finalul examenelor de semestru. In universitate sunt puse afise anuntand aceasta.

Studentii au aces liber in tot cursul anilor la toate salile, iar daca cineva este interesat de ceea ce se intampla...poate veni si in cursul anului- doar lasa la intrare un buletin/pasaport."

Ziua Universitatii este pe 23 Mai.

Anonim spunea...

Iti multumesc si scuza-ma pentru deranj

Bogdan Boeru spunea...

Nu ai pentru ce, mi-a facut placere!